Strona 269 z 287 PierwszyPierwszy ... 169219259267268269270271279 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2 681 do 2 690 z 2861

Wątek: Ukraina i unia

Podstoli Awatar Wespazjan
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    278
    Otrzymał 173 podziękowań w 111 postach
    Jak widzę niektórzy nie czytają uważnie tego co się tu piszę. Nie napisałem, że Rosja ma prawo mordować cywili dokonując agresji na wolny kraj. Napisałem, tu cytuję: Teraz Rosja uznała, że może, skoro inni mogli, urwać dla siebie kawał Ukrainy i to robi. To wcale nie znaczy, że popieram napaść Rosji na Ukrainę. Proszę czytać ze zrozumieniem. Jak widzę mam tu do czynienia z ludźmi którzy w swej niechęci, nie chcę użyć innego określenia, do innego człowieka posuwają się do interpretacji nie mającej związku z tekstem. Zawsze starałem się szanować ludzi którzy mają inne przekonania niż ja. Ale widać, że u was tego nie ma. Najlepiej ośmieszyć, pobić, a może zabić.

Łowczy Awatar anachoreta
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    245
    Otrzymał 61 podziękowań w 53 postach
    Mam pytanie do administratora dlaczego zostały usunięte ostatnie posty moje i Marko 1805, cenzura prewencyjna

Stolnik Awatar marko1805
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    31
    Otrzymał 121 podziękowań w 78 postach
    Cytat Zamieszczone przez anachoreta Zobacz posta
    Mam pytanie do administratora dlaczego zostały usunięte ostatnie posty moje i Marko 1805, cenzura prewencyjna
    Ale tą wypowiedź Pitera i małpkach zostawił choć nie ma nic wspólnego z tematem .

A progresywne nowoczesne małpki wyzywają innych od braku dostęp do samic i popisują się swoim dostępem do samic. Progresywne poglądy to objaw narcyzmu i wąskotorowego myślenia. Najbardziej jednak śmieszy to, że samice małp domagają się bycia chwalonymi za to, ze mają dostęp do samców ale to już jakaś aberracja wynikająca chyba właśnie z braku wojen, po których chłopków brakuje i wtedy trzeba się bardziej postarać
    Skoro jednak zoologia w tym temacie jest dozwolona:
    Czytając posty pewnej małpki doszedłem do wniosku, być może błędnego, że pewna samica dała mu do zrozumienia że ma gdzieś jego i jego przekonania i zalazła sobie inną małpkę. I teraz nasza biedna sfrustrowana małpka wrzeszczy na cały busz jak to jest niesprawiedliwe i jaki ten busz jest niesprawiedliwy i ogólnie porypany i jakie te samiczki są teraz porypane .
    https://picasaweb.google.com/lh/photo/nozvxNxHhuIVK9-6uWBM2RcxicG_SBK_B29mfu3dapE?feat=directlink

Si vis pacem, para bellum

"Lepiej jest nie odzywać się wcale i wydać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości"

4. Użytkownicy którzy uznali post marko1805 za przydatny:

Łowczy Awatar anachoreta
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    245
    Z tym usuwaniem postów to chwyt jak na rosyjskich portalach , widocznie tutaj do ich standardów niedaleko.

*przymiotniki piszemy z małej litery
    Ostatnio edytowane przez Nezahualcoyotl ; 01-03-2022 o 19:12

Troublemaker Awatar Nezahualcoyotl
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    373
    Otrzymał 893 podziękowań w 599 postach
    Odpowiedź na postawione przez Cienie pytanie jest błaha niczym zawartość usuniętych postów. Jednak naświetlę ten problem skoro aż tak nalegasz:
    Jeśli uważasz iż wyliczanie sobie nawzajem przeżytych wiosen ma związek z konfliktem obecnie toczącym się na Ukrainie to z chęcią przywrócę Wasze przemyślenia .

Z tym usuwaniem postów to chwyt jak na Rosyjskich portalach , widocznie tutaj do ich standardów niedaleko.
    A kilkanaście postów wcześniej sam zwracałeś uwagę żeby się skupić na głównym zagadnieniu ale widzę iż pyskówki sprawiają Tobie większą intelektualną frajdę od rzeczowej wymiany argumentów lub wymiany spostrzeżeń.

Cytat Zamieszczone przez marko1805 Zobacz posta
    Ale tą wypowiedź Pitera i małpkach zostawił choć nie ma nic wspólnego z tematem .
    W sumie to jedynie ostatnie zdanie napisane przez @Pitera nadaje się do uznania jako swego rodzaju prowokacji.

Cytat Zamieszczone przez chochlik20 Zobacz posta
    Naprawdę, bo ja dostrzegam argument usprawiedliwiający agresję Rosji - inni mogą to czemu nie ona. Będzie interwencja, gdy napisze wprost, że skoro inni bombardowali i zabijali cywilów tzn., że Rosja ma prawo walić Iskanderami, zrzucać bomby próżniowe na obiekty cywilne? Uważam, że moderacja tego forum powinna jednoznacznym wpisem określić granicę, a nie czekać, co będzie pisane dalej.
    Jednak tego nie znajdziesz w podanym przez Ciebie poście.

Wróćmy (mam nadzieję) do meritum:

https://www.youtube.com/watch?v=DACsc31gbRg

In quexquichcauh maniz camanahuatl ayc pollihuiz yn iteno yn itauhca in Mexico-Tenochtitlan

Jeśli avek to tylko z Indianką!
    https://www.youtube.com/channel/UCo3...6M-C3c_Wc_57BQ

Był czas kiedy osobnika owego zwano @zajac.

Łowczy Awatar anachoreta
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    245
    Twoją pracę jako moderatora postanowiłem podsumować dosadnie . W związku z powrotem do meritum sprawy. Filmiki tego typu oglądam niekoniecznie korzystając z twoich linków. A moje podsumowanie twojej pracy jako cenzora , tak cenzora , bo ty nic tu nie moderujesz mogę podsumować w stylu mało eleganckim ale adekwatnym do tego co tu reprezentujesz IDY NA HUJ jeśli wiesz o czym ja mówię. Zapewne zrobisz ,,bana,, bo biedaku tylko na to cię stać . Myślę że Artur Luis Klimko ci wybaczy. P.S. nie życzę sobie info. na mój prywatny adres e-mail jeśli to zrobisz będziesz miał zgłoszenie.

Troublemaker Awatar Nezahualcoyotl
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    373
    Otrzymał 893 podziękowań w 599 postach
    Twoją pracę jako moderatora postanowiłem podsumować dosadnie . W związku z powrotem do meritum sprawy. Filmiki tego typu oglądam niekoniecznie korzystając z twoich linków. A moje podsumowanie twojej pracy jako cenzora , tak cenzora , bo ty nic tu nie moderujesz mogę podsumować w stylu mało eleganckim ale adekwatnym do tego co tu reprezentujesz IDY NA HUJ jeśli wiesz o czym ja mówię. Zapewne zrobisz ,,bana,, bo biedaku tylko na to cię stać . Myślę że Artur Luis Klimko ci wybaczy. P.S. nie życzę sobie info. na mój prywatny adres e-mail jeśli to zrobisz będziesz miał zgłoszenie.
    Przynajmniej wiesz za co dostaniesz bana

Filmiki tego typu oglądam niekoniecznie korzystając z twoich linków.
    And..?

Twoją pracę jako moderatora postanowiłem podsumować dosadnie .A moje podsumowanie twojej pracy jako cenzora , tak cenzora , bo ty nic tu nie moderujesz mogę podsumować w stylu mało eleganckim ale adekwatnym do tego co tu reprezentujesz IDY NA HUJ jeśli wiesz o czym ja mówię.
    Przynajmniej nie ma tutaj takiego poziomu jaki sobą reprezentujesz.

In quexquichcauh maniz camanahuatl ayc pollihuiz yn iteno yn itauhca in Mexico-Tenochtitlan

Jeśli avek to tylko z Indianką!
    https://www.youtube.com/channel/UCo3...6M-C3c_Wc_57BQ

Był czas kiedy osobnika owego zwano @zajac.

Stolnik Awatar marko1805
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    31
    Tak sie zastanawiam, nasi domowi "gieroje" czyli kibolska chołota ruszyła patrolowac Przemysl i chronic miasto przed przed imigrantami. Ciekwy jestem czy, gdyby przyszła godzina próby sformowliby pułk coś w stylu fanatyków z Azowa, czy też są tak waleczni tylko wobec cywilów?
    Badzo dobrze ten stan rzeczy ujął jedenz dziennikarzy relacjonujacy niegdys wojne w Doniecku:
    Aha, rosyjska machina wojny informacyjnej wściekle rzuciła się na Polskę. Od wczoraj mamy prawdziwy wysyp fejkowych informacji, głównie ukierunkowanych na wywołanie kryzysu na polsko-ukraińskiej granicy. Szerzą się jakby gwałty, napady i inne zdarzenia kryminale, których ofiarą padają obywatele RP, a sprawcami się uchodźcy. Policja STANOWCZO DEMENTUJE te informacje, ale użyteczni idioci Kremla już działają. W Przemyślu pojawiły się „straże obywatelskie”, w skład których wchodzi przede wszystkim kibolska bladź. Ameby, którym wydaje się, że walczą za Polskę i Polaków. Strasznie to żałosne, gdy człowiek uświadamia sobie, że kilkaset kilometrów dalej naprawdę odważni ludzie zmagają się z prawdziwym wrogiem. Ich i naszym.
    Ostatnio edytowane przez marko1805 ; 02-03-2022 o 12:35
    https://picasaweb.google.com/lh/photo/nozvxNxHhuIVK9-6uWBM2RcxicG_SBK_B29mfu3dapE?feat=directlink

"Lepiej jest nie odzywać się wcale i wydać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości"

Podstoli Awatar Wespazjan
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    278
    Otrzymał 173 podziękowań w 111 postach

Stolnik Awatar marko1805
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    31
    Cytat Zamieszczone przez Wespazjan Zobacz posta
    Pytanie czy to incydenty zozdmuchiwane do nieotycznych rozmiarów czy też nagminna praktyka?
    Od tego jest jednak policja, a nie kibolstwo.
    No i Kresy.pl. Dziwne bo ja pamiętan czasy 2014r jak szerzono tam dezinformacje w sprawie zestrzelenia holenderskiego samotu , zreszta obficie cytowane przez co niektórych jeszcze udzielajacych sie na tym forum .
    No ale jesli Wespazianoie mieszkasz w Przemyślu i znaszt o z autpsji to sie kłócić nie będę.

Strona 269 z 287 PierwszyPierwszy ... 169219259267268269270271279 ... OstatniOstatni