PDA

Zobacz pełną wersję : PBF NARODZINY LEGENDY (Skyrim)

Strony : 1 2 3 4 [5]

Il Duce
11-04-2015, 17:33
Silius Flavonius, najemnik z Cyrodil

Bił się z myślami, z jednej strony nie miał chęci ponownie walczyć z nieumarłymi, zwłaszcza we dwóch, wiedział jednak że jeśli zostawią Bretona na pastwę losu nici będą z nagrody od maga, póki co nie robił żadnych ruchów w stronę wyjścia, obserwował reakcję reszty drużyny.

Techniczny
Henryk, Rhae, więcej aktywności, bo póki co tylko ja i sadam się udzielamy....

Araven
11-04-2015, 20:03
Techniczny
Macie dwie opcje zostawić Bretona i uciec, bez Smoczego kamienia. Lub zostać i walczyć, ale to bardzo potężny przeciwnik, mimo, że jest jeden jak na razie. Czekam na decyzję.

Rhaegrim
11-04-2015, 20:05
Harald
Arkayu! Sovngaard! Nord rzuca się na draugra

Techniczny
Zostanę do końca ,w następnym Skyrim udziału brać nie będę.

sadam86
11-04-2015, 20:16
Andhara Khajjit

Ehh mężczyźni i ich ego, chyba chcą tu zginąć, zajmijcie go czymś, poszukam czegoś co może pomóc

Techniczny
Nie wdaję się w walkę, szukam czegoś co może pomóc przechylić szalę zwycięstwa, jak walczący zaczną zbierać cięgi kotołaczka ucieka

Il Duce
11-04-2015, 21:15

Niech to szlag, zatem i ja zostanę - powiedział przyjmując postawę defensywną.

Techniczny
Silius walczy bardzo defensywnie, ciosy wyprowadza wtedy gdy nieumarły zajmie się kimś innym, w razie wyraźnego przegrywania podaje tyły.

Araven
12-04-2015, 07:51
W czasie jak Władca Krypty zajął się Bretonem i Throndem Khandara wyjęła Smoczy Kamień i runiczną płytkę, jakie chciał Mag jarla.

Władca Krypty uderzył w was atakiem głosowym, falą dźwiękową, powaliło to was na ziemię odrzucając kilka metrów, wasza broń niewiele mu robi. Czary ognia nie działają tak silnie na niego jak na inne draugry, jednak słabnie.

Poświęcając Bretona i Tronda jaki został ranny ciężko możecie uciec do wrót jakimi tu weszliście lub walczyć z nim dalej, co robicie?
Na razie macie po ranie lekkiej od ataku magią, Trond jest ciężko ranny, Breton średnio.

sadam86
12-04-2015, 09:10
Andhara Khajjit

Siliusie, Golardirze skoro mamy kamień to chyba możemy Sobie już iść wykrzyczała czy jednak chcecie dalej bawić się z truposzem

Araven
12-04-2015, 19:43
Co robicie? Ostatnia decyzja i mamy finał.

Henryk5pio
12-04-2015, 19:50
Golradir, Elf Wysokiego Rodu, Mag

Altmer słyszał krzyk Khajitki, ale był zajęty unikaniem wroga podczas przypalania go płomieniami, dlatego odkrzyknął tylko: - Andharo, musisz nam pomóc, na Bogów, on jest bardzo silny!

Rhaegrim
12-04-2015, 19:57
Harald
​Razem! Bij!

Araven
12-04-2015, 20:05
Ok, to kto z nim nie walczy? Bo widzę, że honorowi jesteście i Tronda nie zostawicie na śmierć. :faraon:
A może jednak?
Jak na razie Khandara chce się wycofać bez walki. Czekam na ostateczne decyzje Khandary i Siliusa bo Nord i Altmer walczą.

sadam86
12-04-2015, 20:05
Andhara Khajjit

Skoro tak ładnie prosicie

Techniczny
Staram się go zajść z tyłu i wykończyć najlepiej jednym ciosem

Araven
12-04-2015, 20:08
[Khandara]

Smoczy kamień zaczyna pulsować jak się zbliżasz do Władcy Krypty... robi się gorący, ale możesz go jeszcze utrzymać, atakujesz sztyletami czy jakoś inaczej...?

sadam86
12-04-2015, 20:12
Andhara Khajjit

Ciekawe czego kamyczek robi się gorący i czy nie rozleci się jak spotka łeb drauga pomyślała

Techniczny
Kamieniem dziada w łeb, jak nie padnie to sztyletami

Araven
12-04-2015, 20:23
Po dotknięciu Smoczym kamieniem wróg rozsypał się w proch, a kamień wrócił stopniowo do normalnej temperatury. Macie i kamień i runiczną tabliczkę, ostrożnie opuszczacie grobowiec czy szukacie guza?

Mając Smoczy kamień nieumarli Wam nie straszni, nie zbliżają się do was.

Techniczny
To finał, PD przyznam ew. przed częścią III o ile taka będzie.

Jak się grało? Co wymaga poprawy w prowadzeniu z mojej strony?

Henryk5pio
12-04-2015, 20:25
Golradir, Elf Wysokiego Rodu, Mag

- Nonono, Andharo, widzę, że kamyczek, który trzymasz w łapkach doskonale radzi sobie z draugrami... Chyba mamy teraz doskonałą okazje, aby spokojnie móc spenetrować bezpiecznie cały ten kurhan - powiedział Golradir, radośnie się uśmiechając do Khajitki.

sadam86
12-04-2015, 20:29
Andhara Khajjit
Skoro mamy spokój poszukajmy skarbów i niech może ktoś rannych opatrzy mrr

Techniczny
MG spoko, prowadziłeś dobrze, ale ja za 3 część podziękuję, strasznie dziwnie Mi się gra skoro znam fabułę, inne pbf-y to podróż w nieznane, a tu niestety wiem co będzie, nawet pomimo zmian jakie wprowadzasz czasem wszystko jest przewidywalne, jak będą chętni na III to zagram dalej starając się udawać, że nic nie kojarzę.
Pytanie czy jeszcze potrzebujesz dalszej rozgrywki do testów??

Il Duce
12-04-2015, 21:22

Ze zdziwieniem patrzył jak Khajitka roztrzaskuje kamień o łeb potężnego umarlaka, widząc jak przeciwnik się rozsypuje roześmiał się nerwowo po czym powiedział - Cholera, mogliśmy tu zginąć, już myślałem że nogę chcesz dać i zostawisz nas samych, po czym otarł pot z czoła i westchnął głęboko, a co do eksploracji to chyba zapomnieliście o tych przeklętych pająkach.

Techniczny
Cóż,ja mam podobne odczucia jak sadam, grałem w grę i wiem również krok po kroku co się stanie, nie potrafię się jakoś wczuć w klimat przez to, mógłbym zagrać w kolejną sesję w Skyrim ale to musiało by być coś zupełnie nie związanego z fabułą gry inaczej również raczej podziękuję.

Araven
13-04-2015, 07:00
Techniczny
Rozumiem. Ew. III część byłaby moja autorska, nie oparta na grze. Ale to zobaczymy za jakiś czas.

Testy są zakończone, dalsze testy mechaniki w Wiedźminie, w sensie różnicowania zagrożeń w walce z różnych źródeł.

Dzięki za grę.