1 - to po co był te wszystkie szumne zapowiedzi, gdy kandydował?
2- co jest złego w płacy minimalnej? Ja widzę tak naprawdę same plusy, bo pracodawca zmuszono jest zapłacić swojemu pracownikowi określoną kwotę, poniżej, której zejść nie może. Płaca minimalna
nie ogranicza podwyżki płacy jeżeli pracodawca tak zdecyduje.
3 - Korwin wzniósł masę śmiechu do polityki, podobnie jak Palikot
Bo w obecnych czasach jedna sitwa zastąpi drugą sitwę, póki do lamusa nie odejdzie pokolenie żyjące mentalnie w postkomunizmie. Zresztą Korwin dla mnie to taka ofiara komunizmu, kolejny człowiek żyjący w swojej własne utopi. Który zapatrzony jest w jakieś tam średniowiecze a ,którego poglądy nie mają odzwierciedlenia w życiu realnym. Nie ma państwa, które powielałoby model Korwina, a ja nigdy na niego nie zagłosuję, bo nie mam zamiaru uczynić z Polski świnki doświadczalnej. Udało nam się coś wypracować po zmianie ustroju i nie mam zamiaru, by ten człowiek zaprzepaścił to w imię swojej idei fix. Gdyby, pokazał model państwa w którym takie coś ma zastosowanie to może bym się namyślił. A tak, to wolę aby takie rzeczy zostały tylko na papierze.
A co do Holokaustu - to dziennikarzyny nasze oparły się na artykule w gazecie, nie próbując dotrzeć do źródła. Tutaj masz to lepiej napisane - https://marucha.wordpress.com/2014/0...y-i-polprawdy/
Tutaj masz fajny interaktywne słupki poparcia dla wyborów do PE - http://polska.newsweek.pl/szczegolow...,351948,1.html Im człowiek starszy tym poparcie dla Korwina maleje.
Straszne... straciłeś godzinę życia... tylko po to by nie usłyszeć słów złodzieje, bandyci itd.
Ludzie głosują ze względu na poglądy, a nie słupki poparcia. Gdyby tak było, to 2 - 3 partie rozdzielałyby miedzy siebie poparcie, a tak uwzględniane są mniejsze partie. Dziwne co nie?
Po drugie - sam jesteś Polakiem i gówno znasz się na polityce - Twój własny argument na temat naszego narodu.
Ludzie oglądają Korwina bo mają ubaw i tyle. Zwiększa on oglądalność. Zresztą jak rozumiem Ty nie oglądasz jego wystąpień, za to śledzisz wystąpienia innych ludzi z innych partii?
Każda partia może brać subwencje na reklamy wyborcze, nie tylko ta co jest w sejmie.
Ja może dzisiaj jestem senny, ale TY to mnie przebijasz. Pisałem to a propo wyborów regionalnych. Jak kiedyś będą próby z klonowaniem człowieka, to niech Korwin zgłosi się jako pierwszy.

Odpowiedz z cytatem