Cytat Zamieszczone przez Arroyo Zobacz posta
Może dlatego, że po prostu to są moje wymagania odnośnie gry? Zacznijmy od tego, że nie rozumiem tego bólu na temat DLC - jeśli wam się chce narzekać i nie chce się DLC kupować, to nie kupujcie, proste. Oszczędźcie innym swoich żali, bo to głównie zaśmieca forum i to jest właśnie strzałem w kolano też ze strony graczy. Może inaczej - strzałem w kolano jest robienie takich DLC, a fanów zaśmiecanie forów żalami na temat DLC, że to się nie podoba, tamto nie podoba. Nic z tym nie zrobicie, tak działa rynek gier i nie do nas należy zmiana tego kierunku, a do wydawców. Dodam więcej - zrozumieć mogę to, że każde DLC ma swoje wady i zalety, ale wymyślanie, że wadą jest to, że info o nim pojawia się przed premierą, bądź wycina tak podstawową nację jak np. Imperium czy właśnie Chaos uważam za przejaw głupoty.
Ja powiedziałem, co uważam.
Sorry, ale rynek gier nie opiera się tylko na firmach je robiących i zbijających na tym kasę, ale także na graczach i skoro jak piszesz wylewają oni swoje żale i robią, to coraz częściej to znaczy tylko, że istnieje problem. A wydawca, ma w głębokim poważaniu sugestię, aby coś zmienić i przypodobać się graczom i zrobić ukłon w ich stronę dobrym tytułem. Ciekawy jestem tylko, czy gdyby to nie był to Warhammer, ale kolejny historyczny TW, to czy nie narzekałbyś na równi z innymi.
Ja nikomu nie zabraniam kupować, bo to jego kasa nie moja. I nie uważam, że jeżeli ktoś narzeka na nową odsłonę to zaśmieca forum, bo tak samo można stwierdzić, że pisanie achów i owachów na jej temat jest tym samym. Każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie póki trzyma się tematu.