1. Tak, udowodniłem, że kłamałeś.Udowodniłeś, że kłamałem?teraz wychodzi na to, że moja niedostateczna wiedza, do której się przyznałem jest kłamstwem. A więc kłamałem, że nie jestem historykiem?
2. Przed tekstami o Macedonii, nie pisałeś, że nie jesteś historykiem więc spokojnie mogłem uznać, że się na znawcę historii kreujesz. A skoro nie uważasz się za znawcę historii to nie wrzucaj historycznych kawałków nie podpartych wiedzą bo się tylko ośmieszasz.
Ciekawe jak mam to udowodnić skoro nie jestem adminem.1- posiadanie przeze mnie mulitkonta -
Już mnie widzisz jak przeszukuję wszystkie posty. Niedoczekanie. A że masz amnezję to nie moja sprawa.2 - po raz drugi zarzuciłeś mi kłamstwo, że pytałem się Ciebie o państwo libertańskie. Prosiłem byś wskazał mi mój post, bo napisałem, że nie pamiętam bym coś takiego robił. Nie zrobiłeś tego, tylko upierałeś się, że o to się pytałem.
Dobrze wiesz, że tamten ton sugerował abym rozparcelował definicję. Nie zgrywaj niewiniątka.3 - raz zrobiłeś to, gdy zarzuciłeś mi, że żądałem od Ciebie wyjaśnienia definicji reżimu. Poprosiłem o to wskazanie mi mego żądania. Wskazałeś mi post, w którym dokonałem krytyki. Więc nadal czekam na udowodnienie mojego kłamstwa.
Metoda 0-1 Skoro wszystkie referenda czasów III RP były zarządzane z wniosku sejmu to znaczy, że żadne obywatelskie nie było uwzględnione. To takie trudne? Prędzej uwierzę, że znowu zamydlasz.Zrobiłem to bo źle sformułowałeś pytanie, po drugie nie udowodniłeś, że wszystkie referenda obywatelskie zostały odrzucone.
Ok, skoro nadal mataczysz będę zadawał te pytania do skutku:Tego, że wrzuciłeś tylko połowę mojej wypowiedzi?
Czekam na odpowiedź.1. skoro zebrano podpisy jakie to ma znaczenie czy nagłaśniano zbieranie w mediach?
2. to wreszcie są reprezentantami Woli Narodu czy działają przeciwko temu Narodowi?
3. co nam po samym czytaniu projektu referendum w sejmie skoro i tak go nie przyjmują?
4. było kiedyś zbieranie podpisów pod wnioskiem o referendum na temat wieku emerytalnego. Aby przeprowadzić referendum ogólnokrajowe potrzeba zebrać 0,5 miliona podpisów. Zebrano 1,4 miliona. Sejm wniosek odrzucił. Abstrahując już nawet od argumentacji obu stron- kto wreszcie rządzi tym krajem? Naród czy partia?

Odpowiedz z cytatem