I tak już jest reeksport gazu z UE w tym Polski na Ukrainę. Nawet prorosyjskie Węgry wznowiły jego dostawę. Byłem i nadal jest ciekaw opinii Zajaca na ten temat, skoro skrytykował fakt, że gaz ma pochodzić z UE. A co do węgla, to przypominam, że wcześniej Ukraina nie chciała go kupować ze względu na jakość. Przypuszczam, że jego dostawy związane są z niedawnym i ciągle aktualnym problemem polskich kopalń. Dostawy węgla mają dostarczyć brakujących funduszy.
W Polsce mamy 60% takich gruntów, więc nie sądzę by wynik na jednego mieszkańca aż tak bardzo odbiegał od rosyjskiego.
Jesteśmy solą w oku Putina i pewnie duże ustępstwa w polityce zagranicznej sprawiłyby, że Putin znów weźmie od nas wieprzowinę czy jabłka.
Nie wiedziałem, że spodnie czynią kogokolwiek mężczyznąnie wiem, jaki temat tabu
Jeżeli Ty budujesz politykę zagraniczną na wydarzeniach z przeszłości to powinieneś się wstydzić. Czemu?
Popierasz działania Rosji zapominając o dokonaniach Putina w fałszowaniu oraz zamykaniu niewygodnych faktów z historii.
Sprzeniewierzenie funduszy państwowych?
Widzę, że ciężko z myśleniem logicznym. Ciekawe jak separatyści mogliby obwinić Ukraińców o ostrzał osiedli jeżeli te nie znajdowałby się w zasięgu artylerii.
Poproszę dowód, że Ukraina znów używa lotnictwa.
Liczba pracujących... przed tym jak Rosja rozgrzała Ukrainę czy też po tym?
Z tego co słyszałem to część Tatarów aż zatrzymała się na Syberii, po tym jak dostali bilet w jedną stronę.
Jeżeli liczysz od razu na wyniki to już nie mój problem.
http://wiadomosci.dziennik.pl/swiat/...aratystow.html
A to ja pisałem o mln. Ukraińców w Rosji
Przykro mi, że nikt na YT nie lata z dowodem na wierzchu by pokazać ile ma lat.
Widzę u Ciebie dwa silne, przeciwstawne uczucia do Ukrainy. Z jednej strony miłość i troska o zdrowie przeciętnego Ukraińca z drugiej zaś nienawiść. Coś tu nie gra...
Rosjanie mogą nie jeść, ale ważne by z fabryk wychodziły nowe maszyny, zatroszcz się więc też może o inny bratni naród Słowiański.
Nie wiem, czy zdajesz sobie sprawę, że realizacja porozumień z Mińska zależy od RosjiPrzecież to nie Dziadek Mróz dostarcza broń i ludzi.
Wnuk Stalina o Putinie:
http://fakty.interia.pl/swiat/news-w...al,nId,1596649

Odpowiedz z cytatem