Wchodzę tutaj po kilku miesiącach, a ty nadal zachowujesz się jak totalny ignorant.
Nie będę dyskutował z osobą, która po 8 stronach tego tematu i wszystkich moich wypocinach, nadal pisze "pójdzie do sklepu i kupi".
Do reszty też się nie odwołuje, bo pisałem o tym wielokrotnie. Boli mnie już czytanie tak płytkich postów.
Ludzie, którzy krytykują muzykę nigdy nie wydało swojej płyty, w większości nie grali na żadnym instrumencie. Ludzie, którzy krytykują filmy nigdy nie zrobili swojego, no i co?Cytat:
Najlepsze jest to że większość z was którzy piszecie o dostępie do broni nie miało jej nawet w rękach. Mówię o broni szturmowej a nie śmiesznych pistolecikach. Nawet sobie nie wyobrażacie jak ciężko jest pociągnąć za spust do innego człowieka. Także o obronie własnej możecie sobie wsadzić między bajki bo większość i tak by się nie odważyła tego zrobić. No chyba że jest się totalnym socjopatą. ;) Tyle ode mnie w tym temacie.
Ogromna większość społeczeństwa nie zna się na polityce i gospodarstwie, a wybiera osoby, które będą tym zarządzać. Taki nieświadomy wjazd na demokracje z twojej strony.
Tak, gdy widzę dwóch muzułmanów, którzy obracają w pył całą ulice i chce ich zabić, to jestem totalnym socjopatą.
W sumie nie dziwie się, że to napisałeś. W polskim sądzie takiego delikwenta by skazali. (który np. zabiłby jednego z tych zamachowców) Chory kraj.